Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ

....Ως γνωστόν, οι περισσότερες συνδικαλιστικές ενώσεις ετοιμάζονται μέσω γενικών συνελεύσεων να οδηγηθούν σε αρχαιρεσίες!
Η συμμετοχή του καθενός, απορρέει αφενός απ τη βούληση του και αφετέρου απο τις κείμενες διατάξεις. Το δημοκρατικό αυτό δικαίωμα ,δεν είναι είδος παροχής, ούτε εκφυλιστική νόσος . Το κίνημα εν γένει είναι ώριμο και δεν αναζητά νέους προστάτες.
Αναγεννάται απο μόνο του και δεν υπόκειται σε συμβιβασμούς.
Οποιαδήποτε προσπαθεια χειραγώγησης εν όψει συνεδρίου, τούτη τη φορά θα είναι ανεπιτυχής. Δια γυμνού οφθαλμού πλέον ορωνται, οι παραυτουργοί της "επιχήρησης"
Οι σχεδιασμοί εκπονούνται με μεθόδους αποπροσανατολισμού με ευτελή ανταλλάγματα που ούτε κάν προσχήματικά δεν είναι!

Η σφραγίδα και το μετρητο δεν αποτελούν πλέον εχέγγυα.Είναι για αφελείς. Είναι όμως το μέσο πίεσης.
Απ το τάξιμο ουδείς έχασε...
Το διευθυντήριο της ομοσπονδίας, επειδή την ώρα τουτη ανησυχεί,έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ώστε να ανατάξει το χαμένο έδαφος, αλλά και απωλεσθείσες δυνάμεις. Με αφορισμούς , επαιρεται και δεν διστάζει να χαρακτηρίζει γραφικότητα την διαφορετικότητα.
Διανύοντας αμέτρητες χιλιομετρικές αποστάσεις, οι γνωστοί σε όλους σας εργατοπατέρες, υπόσχονται ακόμα καλύτερες μέρες .Αφού διασφάλισαν για λογαριασμό τους τα "δικά τους κεκτημένα" διακηρύτουν την πεπλανημένη αναλήθεια για τους επιγόνους τους.
Η προσπάθεια εστιάζεται στην αποτροπή καθόδου περισσοτέρων του ενός ψηφοδελτίου στις αρχαιρεσίες σας! Όταν επικαλούνταν και στήριζαν τον πλουραλισμό, αφορούσε άλλους. Τώρα που πρόκειται γι αυτούς ,προτάσσουν δήθεν τον διχασμό!
Αισθησή μου είναι, ότι ουδείς ενδίδει σε τέτοια ακούσματα.
Το λυόμενο στερείται δράσης και όχι καναπέδων ....
Συνεχίζεται..