Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ειδικοί Φρουροί Κρήτης

Σοβαρός τραυματισμός δύο συναδέλφων εν ώρα υπηρεσίας. Ο ένας είναι στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση ενώ θα χρειαστεί και άλλα χειρουργεία το λιγότερο ενώ ο άλλος είναι εκτός κινδύνου και ο οποίος θα χρειαστεί και αυτός χειρουργείο για να αφαιρεθούν τα υπόλοιπα σκάγια από το σώμα του. Ο υπαίτιος που προσπάθησε να σκοτώσει εν ψυχρώ και προμελετημένα τους συναδέλφους, παραδόθηκε( αφού δεν υπήρχε πλέον γι αυτόν καμία άλλη επιλογή).Έχει τεράστια σημασία να τονίσουμε ότι η επίθεση έλαβε χώρα στην
διάρκεια ελέγχου που γινόταν σε άλλο όχημα, και την ίδια στιγμή ο δράστης περνώντας από το σημείο σταμάτησε από μόνος του, έβρισε τους συναδέλφους που διενεργούσαν τον έλεγχο, στην πορεία έφυγε και προσπάθησε να εμβολίσει το δεύτερο τζιπάκι προκαλώντας υλικές ζημιές και αποχώρησε από το σημείο. Επιδεικνύοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση επέστρεψε αργότερα έχοντας εξοπλιστεί με την καραμπίνα του και άμεσα άνοιξε πυρά κατά των συναδέλφων τραυματίζοντας τους, οι οποίοι φυσικά ανταπέδωσαν και τον έτρεψαν σε φυγή. Το Δ.Σ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους συναδέλφους εκδηλώνοντας την στήριξη του σε οτιδήποτε χρειαστούν και τους εύχονται γρήγορη ανάρρωση.
       Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Κρήτης αλλά και όλοι οι αστυνομικοί αναμένουν την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ του δράστη ώστε να μην ενθαρρύνονται τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες οι οποίες δεν στρέφονται μόνο κατά των αστυνομικών αλλά κατά της ίδιας της κοινωνίας στην οποία ζούμε.