Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αστυνομία: Ο βασιλιάς της δημιουργικής ασάφειας,του ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη

Έχουν περάσει 37 ημέρες από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Κυβέρνησης και στην Αστυνομία δουλεύουμε με φήμες προθέσεις και εντολές τηλεφωνικές από την Αθήνα
Τίποτα το συγκεκριμένο όλα αίολα.
Ποιος νοήμων και υπηρετούντος στην Αστυνομία θεωρεί την κίνηση του υποστρατήγου κ.Νιτσα προσωπική και όχι εντολή?
Έχουμε να προσμετρήσουμε τον αφοπλισμό της ΥΑΤ, την επαναφορά στα χαρτιά τουλάχιστον του Αστυνομικού της Γειτονιάς και το πιο σοβαρό την χρησιμοποίηση των διμοιριών υποστήριξης ως στατικές δυνάμεις χωρίς κράνος σε φραγμούς ενώ μπροστά τους υπήρχαν άτομα με σακίδια και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Ποιος ήταν αυτός που καταστρατήγησε το ΠΔ που ορίζει τις συγκεκριμένες διμοιρίες ως ΥΑΤ και στην περίπτωση των Σκουριών χρησιμοποιήθηκαν σύμφωνα με τα θέλω των παρευρισκόντων βουλευτών?Που με ένα τηλεφώνημα στην Αθήνα είχαν τέτοια δύναμη να τοποθετήσουν όπως αυτοί θέλουν τις αστυνομικές δυνάμεις και όλα αυτά στις Σκουριές, ένα σημείο που υπήρχε έτσι και αλλιώς ένταση.
Φυσικά έπεσαν στο τέλος πέτρες που ευτυχώς δεν τραυμάτισαν συναδέλφους.Αλίμονο στους συναδέλφους που μια μέρα θα τους πάρουν αμπάριζα οι διαδηλωτές και θα υπάρχει σιγή ασύρματου για βοήθεια από την ΥΑΤ.
Σε όλα αυτά η Ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση που να καυτηριάζει τα κακώς ως τώρα κείμενα.
Εκτός και αν συμφωνεί. Περίεργη σιωπή. Αντιλαμβάνομαι την στιγμή που άλλες φορές καλώς έκλεινε την είσοδο της ΥΑΤ στο Γουδί για ανάλογο λόγο έκθεσης συναδέλφων σε κίνδυνο στην Κερατέα. Δικαιολογία δεν αποτελεί ότι δεν έχουν γίνει οι κρίσεις. Να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Εδώ μέχρι και ο αρχηγός παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική.
Σε αυτό το πλαίσιο το μόνο σαφές από την Κυβέρνηση είναι η παροχή των 6 ευρώ ημερησίως στους υπαλλήλους της ΔΕΗ που μετά τις αντιδράσεις έγιναν είδος σάντουιτς και καφές. Και για τα δικά μας 7,53ευρώ εκτός έδρας αποζημίωση κύριε Φωτόπουλε που έχουν βαλτώσει για πάνω από 10 χρόνια καμία όχληση.
Λαλίστατε κύριε Φωτόπουλε ξαναβρείτε την φωνή σας. Το εφάπαξ σας το λάβατε αλώβητο, δεν έχετε να κερδίσετε κάτι, εκτός και αν έχετε άλλο στο μυαλό σας, ίδιο με τον προκάτοχό σας.   
Πεχλιβανάκης Ιωάννης,
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΑΣΠΑ

Πηγή:facebook  Φίλοι ΑΣΠΑ