Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Συνάντηση μεταξύ των Ενώσεων Στερεάς Ελλάδας και του Γενικού Διευθυντή

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 23-03-2015, πραγματοποιήθηκε στην Λαμία  συνάντηση των προεδρείων των Ενώσεών μας, προκειμένου μετά από διάλογο να χαράξουμε κοινή πορεία αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με
τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα, στον οποίο τέθηκαν τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη κάθε Ένωσης, τονίζοντας ιδιαίτερα τα κοινά προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη προσωπικού, την συχνή παραβίαση των κανονισμών που αφορούν το ωράριο εργασίας των συναδέλφων μας (εργασία πέραν των 40 ωρών την εβδομάδα, μη έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση κ.λ.π.), καθώς και την συχνή συγκρότηση και μη ορθολογική στελέχωση των Διμοιριών Υποστήριξης.
Ο κ. Γενικός, άκουσε με προσοχή τα όσα του τέθηκαν, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως, σε συνεργασία με εμάς και την κατά τόπο φυσική ηγεσία, θα δώσει από την θέση του τις λύσεις που απαιτούνται.
Τέλος, συμφωνήθηκε να προγραμματισθεί νέα συνάντησή των προεδρείων των Ενώσεών μας περί τα τέλη Απριλίου, στην οποία αφού επανεξετάσουμε τα νέα δεδομένα, θα κινήσουμε τις διαδικασίες αντιμετώπισης των κοινών προβλημάτων των μελών μας, δηλώνοντας παράλληλα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι Ενώσεις της Στερεάς Ελλάδας είναι αποφασισμένες να αναδείξουν όλες μαζί, τα προβλήματα των συναδέλφων και των αστυνομικών υπηρεσιών της Στερεάς Ελλάδας.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια
Ο Πρόεδρος
Ε.ΑΣ.Υ.Βοιωτίας
 
Ο Πρόεδρος
Ε.ΑΣ.Υ.Ευβοίας
 
Ο Πρόεδρος
Ε.ΑΣ.Υ.Ευρυτανίας
 
Ο Πρόεδρος
Ε.ΑΣ.Υ.Φθιώτιδας
Ο Πρόεδρος
Ε.ΑΣ.Υ.Φωκίδας
 
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας
ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος
ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Κοσμάς
ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος